RKVV Willem1

Subtitle

Sponsors zoeken en werven is nog nooit zo eenvoudig geweest

SponsorKliks is het grootste affiliatenetwerk voor (sport)verenigingen, sporters, scholen, goede doelen en overige non-profitorganisaties en laat leden en supporters gratis sponsoren.

Met SponsorKliks kunt u eenvoudig inkomsten genereren voor uw vereniging:


  Klik hier voor antwoorden op veel gestelde vragen.

  Sponsor Willem 1 gratis
  Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan Willem 1, zonder dat het u een cent extra kost!

  Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Willem 1 ontvangt geld in de clubkas.
  Via de categorieƫn boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Willem 1. En nogmaals, het kost u niets extra!

  Wilt u Willem 1 ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor Willem 1 directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Willem 1 een warm hart toedragen.

  Hoe werkt het?
  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Willem 1. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Willem 1 hier direct van!

  .