RKVV Willem1

Subtitle

Bordsponsoren

Frans Beks & Zn.

Frans Beks & Zn. Interieur is al meer dan 15 jaar een begrip in Maastricht en omgeving. U kunt bij ons, Rob en Miriam Beks, terecht voor een professioneel interieuradvies en de smaakvolle inrichting van uw woning en kantoor. Wij hebben een uitgebreid en actueel assortiment aan hoogwaardige producten en diensten. Van klassiek tot eigentijds, van ingetogen tot opvallend.

Blanche Dael

Al sinds 1878 worden generaties geboeid door alles wat met koffie en thee te maken heeft. Wij van Blanche Dael prijzen ons gelukkig dat we met deze producten mogen werken. De zoektocht naar de lekkerste koffie en thee, het werken in een omgeving van productie, geur en ambacht en het werken aan producten waar mensen naar verlangen en van genieten. Dan komt die passie vanzelf.

Cafe de Passerel
Bakkerij Paulissen

Paulissen Bakkerijen is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een eigen broodbakkerij, banketbakkerij en negen verkoopwinkels.


Dakdekkersbedrijf R. de Pauw

Heeft u een dakdekker nodig in Maastricht en omgeving? Heeft u een mooi huis of gebouw alleen is het dak niet meer wat het geweest is? Het lekt of u wilt het isoleren? Dakdekkersbedrijf R. de Pauw in Maastricht is al 37 jaar gespecialiseerd in alle dakbedekkingen en dakwerken voor particulieren en bedrijven. Is uw dakkapel aan vervanging toe of u wilt het bekleden? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.


Quaaden rijwielhandel

Al meer dan 25 jaar een begrip in Maastricht.