RKVV Willem1

Subtitle

Bordsponsoren

Frans Beks & Zn.

Frans Beks & Zn. Interieur is al meer dan 15 jaar een begrip in Maastricht en omgeving. U kunt bij ons, Rob en Miriam Beks, terecht voor een professioneel interieuradvies en de smaakvolle inrichting van uw woning en kantoor. Wij hebben een uitgebreid en actueel assortiment aan hoogwaardige producten en diensten. Van klassiek tot eigentijds, van ingetogen tot opvallend.

Blanche Dael

Al sinds 1878 worden generaties geboeid door alles wat met koffie en thee te maken heeft. Wij van Blanche Dael prijzen ons gelukkig dat we met deze producten mogen werken. De zoektocht naar de lekkerste koffie en thee, het werken in een omgeving van productie, geur en ambacht en het werken aan producten waar mensen naar verlangen en van genieten. Dan komt die passie vanzelf.

Cafe de Passerel
Bakkerij Paulissen

Met momenteel 8 bakkerswinkels en een groot aantal zakelijke klanten uit onder meer de supermarkt- en de horecabranche is er werk aan de winkel. Samen met een team van 100 medewerkers maken en verkoopt men met passie dat waar ze goed in zijn; een uiteenlopend assortiment van broden, broodjes, hartigheden, vlaai en banket.


Meer weten? kijk dan op: https://bakkerijpaulissen.nl

Quaaden rijwielhandel

Al meer dan 25 jaar een begrip in Maastricht.Wasserij Jekerkwartier

Wasserij Jekerkwartier is volledig gespecialiseerd in de verzorging van persoonsgebonden wasgoed. Wij zijn ervan overtuigd dat wij door onze unieke dienstverlening- volledige individuele verzorging van het wasgoed en binnen twee dagen retour- de beste dienstverlener zijn wat betreft de verzorging van persoonsgebonden wasgoed. 


Meer weten? Kijk dan op wasserij-jekerkwartier.nl